ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Перемежко А.В.

Дата:

30.05.2018

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 31
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та приєднання електоустановок АТ “Херсонобленерго”

Розглянувши клопотання Акціонерного товариства “Херсонобленерго” про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, подані матеріали, керуючись статтями 12, 79-1, 124 Земельного кодексу України, статтями 25, 50 Закону України «Про землеустрій», пунктом 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл Акціонерному товариству “Херсонобленерго” на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду на час будівництва та приєднання електроустановок КЛ — 10 кВ від ТП — 68 до ТП - 621, орієнтовною площею 0,051 га, розташованої за адресою: м. Каховка по просп. Європейський та вул. Мічуріна, на землях житлової та громадської забудови Каховської міської ради.

2. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (Орєхов І.М.).

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань містобудування, земельних відносин, приватизації та використання майна територіальної громади міста (Гончарова Т.С.).

Міський голова А.А. Дяченко