ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Гончарова Ірина Анатоліївна, секретар ради

Дата:

24.11.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 12
Про внесення змін до рішення сесії від 28.01.2021 року № 178/6 “ Про Програму підтримки діяльності Каховського міського громадського формування з охорони громадського порядку "Щит" на 2021 рік”

Розглянувши пропозицію депутата Каховської міської ради VІІІ скликання, голови комісії з питань фінансів, бюджету, планування, соціально-економічного розвитку інвестицій, міжнародного співробітництва та підприємництва Радченко О.В. та подання голови штабу Каховського міського громадського формування з охорони громадського порядку "Щит" Матвієнко П.О. від 06.09.2021 року № 19 та , керуючись ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до абзацу другого Розділу VII “Ресурсне забезпечення програми” Програми підтримки діяльності Каховського міського громадського формування з охорони громадського порядку "Щит" на 2021 рік, затвердженої рішенням сесії від 28.01.2021 року № 178/6 та викласти в наступній редакції:

1.1. “На виконання заходів програми у міському бюджеті на 2021 рік передбачаються асигнування у сумі 575000 грн. З них — 35000 на придбання уніформи, 540000 на грошове заохочення, в тому числі ЄСВ. Кошти передбачені на грошове заохочення фінансувати щомісячно. Матеріально - технічне та фінансове забезпечення здійснюється відповідно до кошторису і штатного розкладу Каховського міського громадського формування з охорони громадського порядку “Щит” на поточний фінансовий рік щомісячно».

2. Фінансовому управлінню (Гончаров О.А.) забезпечити фінансування Програми підтримки діяльності Каховського міського громадського формування з охорони громадського порядку "Щит" в межах коштів, передбачених у міському бюджеті на 2021 рік.

3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (Орєхов І. М.)

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань прав людини, законності, депутатської етики та регламенту ( Радіонова О.С.)

Міський голова Віталій НЕМЕРЕЦЬ