ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Соколенко Віктор Васильович, начальник комунального майна та землі

Дата:

18.08.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 55
Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою

Розглянувши заяву громадянина Шокарева Артура Олександровича про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для набуття права на її оренду на земельних торгах, керуючись статтями 12, 79¹, 81, 89, 118, 119 Земельного кодексу України, статтями 25, 50, 51 Закону України «Про землеустрій», пунктом 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Доручити виконавчому комітету Каховської міської ради розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для набуття права на її оренду на земельних торгах, орієнтовною площею 0,0600 га, за адресою: м. Каховка, вул. Мелітопольська на перехресті з вул. О. Невського, цільове призначення земельної ділянки: 03.07 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, вид використання - для будівництва торгівельно-комерційного комплексу (аптека, кафе швидкого харчування, автомийка, більярдна).

2. Виконавчому комітету Каховської міської ради в місячний термін замовити проєкт землеустрою в землевпорядній організації.

3. Після виготовлення та надання висновку державної землевпорядної експертизи подати його на розгляд сесії міської ради.

4. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (Лобунько Г.П.).

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва та благоустрою (Гончарова Т.С.).

Міський голова                         Віталій НЕМЕРЕЦЬ