ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Соколенко Віктор Васильович, начальник комунального майна та землі

Дата:

18.08.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 47
Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду на території Каховської територіальної громади в межах с. Чорноморівка

Розглянувши заяву товариства з обмеженою відповідальністю «Алтанал - Агро» про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду, Витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, номер запису про право власності 26477069 від 01.06.2018 року, подані матеріали, керуючись ст. ст. 12, 20, 93, 122, 124 Земельного кодексу України, ст. ст. 15, 25, 50 Закону України «Про землеустрій», розпорядженням КМУ № 60-р від 31.01.2018 року «Питання передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність об’єднаних територіальних громад», розпорядженням КМУ від 12.06.2020 р. № 726-р “Про визначення адміністративних центрів та затвердження територій територіальних громад Херсонської області”, Постановою ЦВК від 08.08.2020 р. № 160 “Про перші вибори депутатів сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2020 року”, пунктом 34 частини 1 статті 26, пунктом 6-1 Розділу 5 «Прикінцеві і перехідні положення» Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням сесії Каховської міської ради від 22.12.2020 р. № 68/3 “Про припинення Малокаховської сільської ради Каховського району Херсонської області, Роздольненської сільської ради Каховського району Херсонської області та Коробківської сільської ради Каховського району Херсонської області, в результаті реорганізації шляхом приєднання до Каховської міської ради та припинення виконавчого комітету Роздольненської сільської ради Каховського району Херсонської області, в результаті реорганізації шляхом приєднання до Виконавчого комітету Каховської міської ради”, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «Алтанал - Агро» на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для обслуговування комплексу, нежитлові будівлі - «Молочно-товарна ферма», за рахунок земель комунальної власності, сільськогосподарського призначення (код КВЦПЗ - 01.13 для іншого сільськогосподарського призначення), розташованих на території Каховської територіальної громади в межах с. Чорноморівка, вул Шкільна, буд 1-а, орієнтовними площами:

- земельна ділянка № 1 - 6,3406 га;

- земельна ділянка № 2 - 2,1136 га.

2. Рекомендувати ТОВ «Алтанал - Агро» замовити виготовлення документації із землеустрою щодо відведення земельної діляки в організації, яка має відповідний дозвіл на виконання цих робіт, з урахуванням вимог Земельног кодексу України та державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою.

3. Виготовлений у встановленому законом порядку проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки подати на розгляд та затвердження сесії міської ради, згідно чинного законодавства.

Дане рішення сесії Каховської міської ради дійсне протягом року з дати його прийняття.

4. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (Лобунько Г.П.).
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва та благоустрою (Гончарова Т.С.).


 

Міський голова                     Віталій НЕМЕРЕЦЬ