ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Соколенко Віктор Васильович, начальник відділу комунального майна та землі

Дата:

18.08.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 21
Про надання дозволу на розроблення технічної документацій із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності по вул. М.Жука, 65

Розглянувши заяву громадян: Німич Світлани Григорівни, Герасимчука Віталія Олексійовича, Герасимчук Наталії Леонідівни, Герасимчук Світлани Віталіївни, Герасимчука Ігоря Віталійовича, Гадомської Маргарити Вячеславівни, Опришко Ірини Миколаївни про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки, яка знаходиться у фактичному користуванні громадян та надана для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), керуючись статтями 12, 79–1 Земельного кодексу України, статтями 25, 26, 56 Закону України “Про землеустрій”, пунктом 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл громадянам: Німич Світлані Григорівні, Герасимчуку Віталію Олексійовичу, Герасимчук Наталії Леонідівні, Герасимчук Світлані Віталіївні, Герасимчуку Ігорю Віталійовичу, Гадомській Маргариті Вячеславівні, Опришко Ірині Миколаївні на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки загальною площею 0,1040 га, кадастровий номер: 6510400000:01:001:2430, по вул. М.Жука, 65, яка знаходиться у фактичному користуванні, а саме: в оренді згідно з зареєстрованим договором оренди землі (Витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 06.07.2021 року номер запису про інше речове право: 42927402) на такі земельні ділянки:

1) земельна ділянка № 1 площею 0,0335 га;

2) земельна ділянка № 2 площею 0,0206 га;

3) земельна ділянка № 3 площею 0,0186 га;

4) земельна ділянка № 4 площею 0,0313 га.

2. Громадянам: Німич С.Г., Герасимчуку В.О., Герасимчук Н.Л., Герасимчук С.В., Герасимчуку І.В., Гадомській М.В., Опришко І.М. в місячний термін замовити розроблення технічної документації із землеустрою в землевпорядній організації та подати її на розгляд сесії міської ради.

Дане рішення сесії Каховської міської ради дійсне протягом року з дати його прийняття.

3. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (Лобунько Г.П.).

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва та благоустрою (Гончарова Т.С.).

Міський голова                                  Віталій НЕМЕРЕЦЬ