ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Малишенко Олександр Володимирович, начальник юридичного відділу

Дата:

18.08.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 9
Про утворення спостережної ради КНП «Каховська центральна міська лікарня імені родини Панкеєвих Каховської міської ради»

З метою сприяння реалізації права громадян на участь в управлінні охороною здоров’я, розглянувши листи ТОВ «АЛАКС-МЕД» вих. № 13 від 17.06.2021, управління праці та соціального захисту населення Каховської міської ради № 01-11/3066 від 05.08.2021, міської ради №02-15/5497 від 02.08.2021, депутатські звернення депутатів Каховської міської ради Салтикова О.М. № 48 д/з від 16.06.2021, та Барабаша О.Є. № 60 д/з від 11.08.2021, враховуючи Протокол засідання комісії для проведення рейтингового голосування № 1 від 13.08.2021, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 р. № 1077 «Про спостережну раду закладу охорони здоров’я та внесення змін до Типової форми контракту з керівником державного, комунального закладу охорони здоров’я», Статуту Комунального некомерційного підприємства “Каховська центральна міська лікарня імені родини Панкеєвих Каховської міської ради”, керуючись ст. 24 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я» від 19.11.1992 № 2801-XII, ст. ст. 25, 26, 59 ЗУ «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Утворити спостережну раду Комунального некомерційного підприємства «Каховська центральна міська лікарня імені родини Панкеєвих Каховської міської ради» та затвердити її склад згідно додатку 1.

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (Гондарева Г.В.).

3. Контроль за виконанням рішення покласти на комісію з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту (Особа О.Б.) та комісію з питань освіти, культури, охорони здоров’я, молоді спорту і туризму (Мясникян В.Д.).


Міський голова                Віталій Немерець

Додаток 1

рішення __ сесії VIII скликання від ___________ № ______/___
 

Склад спостережної ради

Комунального некомерційного підприємства «Каховська центральна міська лікарня імені родини Панкеєвих Каховської міської ради»


 

Барабаш Олег Євгенійович – депутат Каховської міської ради VIIІ скликання, директор ТОВ «Вектор Каховка»;


 

Гончар Михайло Васильович – депутат Каховської міської ради VIIІ скликання, начальник Управління освіти, культури, молоді, туризму та спорту Бериславської міської ради;


 

Семенов Костянтин Володимирович – директор ТОВ «АЛАКС-МЕД»;


 

Скрипець Лілія Вікторівна – заступник начальника фінансового управління Каховської міської ради;


 

Калініна Юлія Петрівна – завідувач сектору з питань управління персоналом, сім’ї, гендерної політики та оздоровлення дітей управління праці та соціального захисту населення Каховської міської ради.