ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Камєнєва Алла Анатоліївна, начальник відділу економіки, комунального майна та землі

Дата:

18.08.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 4
Про внесення змін до Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2021 рік, затвердженого рішенням міської ради від 02.12.2020 року № 18/2 «Про затвердження Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2021 рік»

  1. З метою реалізації державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності, недопущення прийняття економічно недоцільних і неефективних нормативно-правових актів місцевого рівня, усунення перешкод та сприяння розвитку підприємницької діяльності в громаді, керуючись ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 7 та 13 Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, міська рада

  • ВИРІШИЛА:

  • 1. Внести зміни до п. 1, 2 Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2021 рік, затвердженого рішенням міської ради від 02.12.2020 року № 18 /2 «Про затвердження Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2021 рік» та викласти у наступній редакції

  • з/п

    Назва проекту

    Мета прийняття

    Строк розроб-лення

    Розробник

    Примітка

    (спосіб оприлюднення)

    1.

    Рішення міської ради «Про затвердження оновленої редакції Правил розміщення зовнішньої реклами на території Каховської територіальної громади»

    З метою встановлення чітких правил розміщення, експлуатації, демонтажу та зберігання спеціальних конструкцій, які призначені для розміщення зовнішньої реклами

    І-ІІІ квартал

    Відділ містобудування та архітектури

    Оприлюднення на офіційний сайт територіальної громади міста - kakhovka-rada.gov.ua.

    2.

    Рішення міської ради “Про затвердження Правил благоустрою території, забезпечення чистоти і порядку на території Каховської територіальної громади”

    З метою приведення у відповідність до чинного законодавства нормативно-правових актів місцевого рівня

    І-ІІІ квартал

    Відділ контролю за додержанням законодавства про працю, благоустрій та паркування транспортних засобів

    Оприлюднення на офіційний сайт територіальної громади міста - kakhovka-rada.gov.ua.

    2. Відділу економічного розвитку, інвестицій та регуляторної політики забезпечити оприлюднення даного рішення на офіційному сайті територіальної громади (kakhovka-rada.gov.ua.).         3. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Орєхова І.М.
  • 4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань фінансів, бюджету, планування, соціально-економічного розвитку, інвестицій, міжнародного співробітництва та підприємництва (Радченко О.В.).

    Міський голова                   Віталій НЕМЕРЕЦЬ


  •