ОПИС ДОКУМЕНТУ

Дата:

27.09.2017

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 25
Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою по проспекту Європейському (ст.н. проспект Ворошилова)

Розглянувши заяву Каховського міськрайонного центру зайнятості, подані матеріали, керуючись статтями 12, 791, Земельного кодексу України, статтями 25, 55, Закону України «Про землеустрій», пунктом 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

                                                                                                                                                     ВИРІШИЛА:

1. Надати Каховському міськрайонному центру зайнятості дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) орієнтованою площею 0,1036 га, розташовану за адресою м. Каховка проспект Європейський (ст.н. Ворошилова), 6 для обслуговування адміністративної будівлі, що знаходиться в постійному користуванні згідно державного акту на право постійного користування землею відповідно до рішення Каховської міської ради від 27.09.2000 року за № 239 та зареєстрованого в Книзі записів державних актів на право постійного користування землею 25.10.2000 року № 245 (Державний акт на право постійного користування землею серія II-ХС №000354).

2. Каховському міськрайонному центру зайнятості у місячний термін замовити розроблення технічної документації із землеустрою в землевпорядній організації.

3. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради І.М. Орєхова.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань містобудування, земельних відносин, приватизації та використання майна територіальної громади міста Т.С. Гончарова.

Міський голова А.А. Дяченко