ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Джепарова Сервіназ Расимівна, начальник відділу містобудування та архітектури

Дата:

21.04.2021

ЗАПРОПОНОВАНІ ПОПРАВКИ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 17
Про надання згоди на розробку містобудівної документації “Внесення змін до окремої частини генерального плану та плану зонування території м. Каховка Херсонської області”

Розглянувши надані матеріали, керуючись Законами України «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо планування використання земель», ст. 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16 листопада 2011 року № 290 «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», міська рада

ВИРІШИЛА :

1. Дозволити виконавчому комітету міської ради розробку містобудівної документації “ Внесення змін до окремої частини генерального плану та плану зонування території м. Каховка Херсонської області”:

1.1. Щодо зміни функціонального призначення земельних ділянок загальною площею 2,5878 га, які розташовані за адресами: вул. Пушкіна, 1а (площею 0,5115 га), вул. Портова 1а (площею 1,7305) та земельної ділянки площею 0,3458 га;

1.2. Щодо зміни функціонального призначення земельної ділянки загальною площею 6,5 га, яка розташована в районі ГБК (гаражно- будівельний кооператив) та Аеродрому.

2. Замовником та розпорядником містобудівної документації визначити виконавчий комітет міської ради.

3. Фінансування робіт, які зазначені у п.1.1. даного рішення здійснити за рахунок громадянина Савчука Юрія Миколайовича (за згодою).

4. Замовнику подати розроблену проектною організацією, в складі якої є сертифіковані фахівці, містобудівну документацію на затвердження міської ради згідно з чинним законодавством.

5. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романенка Р.В.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури та благоустрою (Гончарова Т.С.).

Міський голова Віталій Немерець