ОПИС ДОКУМЕНТУ

Дата:

24.02.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 98
Про погодження технічних умов на приєднання до інженерних мереж

Розглянувши клопотання товариства з обмеженою відповідальністю “Бустан Агрикультура” від 08.02.2021 року щодо погодження технічних умов на приєднання до інженерних мереж (“Технічне обгрунтування щодо можливості приєднання до інженерних мереж існуючої системи зрошення від насосної станції № III на Головному Каховському магістральному каналі для підгрунтового крапельного зрошення площею 18,20 га”), технічні умови, розроблені ПП “Майстер” та подані матеріали, керуючись статтями 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Погодити Технічні умови № 1 на приєднання до інженерних мереж по робочому проєкту “Нове будівництво підгрунтового крапельного зрошення на орендованих землях ТОВ “Бустан Агрикультура” площею 18,20 га в адміністративних межах Каховської ТГ за межами с. Вільна Україна Херсонської області” згідно додатку № 1.

2. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (Лобунько Г.П.).

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва та благоустрою (Гончарова Т.С.).

Міський голова Віталій НЕМЕРЕЦЬ