ОПИС ДОКУМЕНТУ

Дата:

15.12.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 29
Про списання з балансу багатоквартирних житлових будинків

Розглянувши клопотання голови правління ОСББ “Панкеєєвська, 3” та лист КП “Каховська керуюча компанія”, відповідно до ст. 382 Цивільного кодексу України, Постанови Кабінету Міністрів України від 20.04.2016 року №301, керуючись п.п. 1 п. а ст. 30, ч. 5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Провести списання багатоквартирних житлових будинків за адресою: м. Каховка, вулиця Панкеєвська, будинок 3 та вулиця Панкеєвська, будинок 112 з балансового обліку комунального підприємства “Каховська керуюча компанія” Каховської міської ради у відповідності та у порядку, передбаченому Постановою Кабінету Міністрів України від 20.04.2016 року №301 “Про затвердження Порядку списання з балансу багатоквартирних будинків”.

          2. Затвердити склад комісії для списання багатоквартирних житлових будинків з балансу комунального підприємства “Каховська керуюча компанія” Каховської міської ради згідно з додатком.

         2.1. Складу комісії провести огляд будинків перед списанням з метою фіксації технічного стану багатоквартирного житлового будинку.

         2.2. За результатами роботи комісії скласти та затвердити акти про списання багатоквартирних житлових будинків з балансу комунального підприємства “Каховська керуюча компанія” Каховської міської ради за встановленою формою.

         3. У разі коли у списаному багатоквартирному житловому будинку окремі квартири та/або нежитлові приміщення не перебувають у приватній власності та право державної чи комунальної власності на них не зареєстроване, такі квартири та/або нежитлові приміщення приймаються на баланс комунального підприємства “Каховська керуюча компанія” Каховської міської ради, а право власності на них реєструється в установленому законом порядку.

        4. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (Орєхов І.М.).

5. Контроль за виконанням покласти на депутатську комісію з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту (Особа О.Б.).

Міський голова Віталій НЕМЕРЕЦЬ

Додаток

до рішення міської ради

___________№________

Склад комісії для списання багатоквартирних будинків з балансу комунального підприємства “Каховська керуюча компанія”

Голова комісії

- керівник комунального підприємства “Каховська керуюча компанія”;

Члени комісії:

- головний бухгалтер комунального підприємства “Каховська керуюча компанія”;

- інженер з організації експлуатації та ремонту комунального підприємства “Каховська керуюча компанія”;

- майстер виробництва комунального підприємства “Каховська керуюча компанія”;

- голова правління ОСББ;(за згодою)