ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Гівіряк Оксана Сергіївна, головний спеціаліст відділу економіки, комунального майна та землі

Дата:

01.12.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 49
Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по пров. Кооперативний, 79

Розглянувши клопотання Каховського районного споживчого товариства подані матеріали, керуючись статтями 12, 791, Земельного кодексу України, статтями 25, 55, Закону України «Про землеустрій», пунктом 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати Каховському районному споживчому товариству, дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,009296 га, розташовану за адресою: 74800, Херсонська область, м. Каховка, пров. Кооперативний, 79 для обслуговування нежитлової будівлі, магазину “Кооператор”, що знаходиться у постійному користуванні згідно з Державним актом на право постійного користування землею, затвердженого рішенням виконкому Каховської міської ради від 21.03.1995 року за № 90 та зареєстрованого в Книзі записів державних актів на право постійного користування землею № 22 (Державний акт на право постійного користування землею серія ІІ-ХС № 002406), на землях житлової та громадської забудови Каховської міської ради.

2. Каховському районному споживчому товариству, у місячний термін замовити розроблення технічної документації із землеустрою в землевпорядній організації.

3. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів (Орєхов І.М.).

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва та благоустрою (Гончарова Т.С.).

Міський голова Віталій НЕМЕРЕЦЬ