ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Мігас Оксана Григорівна, начальник відділу організаційно-кадрової роботи, інформаційної політики та взаємодії з громадскістю

Дата:

09.07.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 5
Про внесення змін в міську Програму висвітлення діяльності органів місцевого самоврядування засобами масової інформації м. Каховки на 2020 рік

Керуючись статтею 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статтею 10 Закону України “Про інформацію”, статтею 5 Закону України “Про порядок висвітлення діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування в Україні засобами масової інформації”, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни в міську Програму висвітлення діяльності органів місцевого самоврядування засобами масової інформації м. Каховки на 2020 рік, затверджену рішенням Каховської міської ради від 23 січня 2020 року № 2020/92, а саме - Розділ 7. «Витрати на реалізацію Програми» викласти в новій редакції, що додається.

2. Головним розпорядником коштів, передбачених на ресурсне забезпечення міської Програми, визначити виконком Каховської міської ради.

3. Фінансовому управлінню (Гончаров О.А.) забезпечити фінансування Програми в межах коштів, передбачених у міському бюджеті на 2020 рік.

4. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Орєхова І.М.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регламенту, етики, засобів масової інформації, зв’язку з громадськими організаціями, забезпечення законності, правопорядку та антикорупційної діяльності (Глущенко О.А.).

Міський голова А.А.Дяченко



Додаток

до рішення сесії міської ради

________________№______

Розділ 7. Витрати на реалізацію Програми

№ п/п

Зміст заходу

Витрати

(тис.грн)

1

Послуги з технічної підтримки офіційного сайту територіальної громади м. Каховки

42,0

2

Виготовлення поліграфічних інформаційно-просвітницьких матеріалів на суспільно-важливі теми (послуги, пов'язані з друком)

49,0

3

Виготовлення та розміщення на об’єктах зовнішньої реклами інформаційних матеріалів (рекламні та маркетингові послуги)

49,0

4

Оплата послуг друкованих ЗМІ щодо на висвітлення діяльності Каховської міської ради (друкарські послуги)

49,0

5

Оплата послуг розміщення інформаційних матеріалів на інтернет-виданнях, інтернет-версіях друкованих ЗМІ

21,0

ВСЬОГО:

210,0