ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Каменєва Алла Анатоліївна, начальник відділу економіки, комунального майна та землі

Дата:

14.04.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 11
Про надання згоди на поділ об"єкта нерухомого майна

Відповідно до статті 66 Господарського кодексу України, пункту 30 частини першої статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, з урахуванням висновку №30 від 14.08.2019 року щодо технічної можливості виділу в натурі частки з об'єкта нерухомого майна, враховуючи звернення комунального підприємства “Комунальне транспортне підприємство” Каховської міської ради від 13 березня 2020 року № 209, Каховська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати згоду на поділ об'єкта нерухомого майна, що належить територіальній громаді міста Каховка та перебуває на балансі комунального підприємства “Комунальне транспортне підприємство” на два об'єкти нерухомого майна, а саме:

1.1 Об'єкт 1 загальною площею 0.4763 гектарів за адресою: м. Каховка вул. Семенівське шосе, 1 (додаток 1).

1.2 Об'єкт 2 з обладнанням за адресою: м. Каховка, вул. Семенівське шосе, 1/1 (додаток № 2).

2. Комунальному підприємству “Комунальне транспортне підприємство” з моменту прийняття цього рішення замовити технічні паспорти основних засобів п.п.1.1 та п.п.1.2 цього рішення.

3 Відділу економіки комунального майна та землі Каховської міської ради здійснити заходи щодо проведення необхідних реєстраційних дій у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.

4. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Перемежко А.В.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин, приватизації та використання майна територіальної громади міста ( Гончарова Т.С.)

Міський голова А.А. Дяченко

Додаток 2

до рішення міської ради

________2020 року№

Перелік господарських будівель та споруд за адресою: вул. Семенівське шосе №1/1.

Літера, номер (№)

Назва будинку, господарських будівель та споруд

Загальна площа, м²

“В”

склад

69,9

“в”

сарай

-

“в1”

навіс

-

“І”

майстерня

334,6

“З”

контора

60,53

3

ворота

-

4

частина огорожі

-

5

хвіртка

-

1

частина замощення

-

8

споруда

-