ОПИС ДОКУМЕНТУ

Дата:

27.06.2017

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 19
Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою по вул. Квіткова,58

Розглянувши заяву громадянки Коваленко Тамари Михайлівни, подані матеріали, керуючись статтями 12, 791, 118 Земельного кодексу України, статтями 25, 50 Закону України «Про землеустрій», пунктом 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл громадянці Коваленко Тамарі Михайлівні на розроблення технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтованою площею 0,096491 га, розташовану за адресою м. Каховка вул. Квіткова, 58 для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на землях житлової та громадської забудови Каховської міської ради, що знаходиться в постійному користуванні згідно державного акту на право постійного користування землею відповідно до рішення Каховської міської ради від 26.08.1994 року за № 229 та зареєстрованого в Книзі записів державних актів на право постійного користування землею 10.06.1996 року № 75 (Державний акт на право постійного користування землею серія II-ХС №001318).

2. Громадянці Коваленко Т.М. у місячний термін замовити розроблення технічної документації із землеустрою в землевпорядній організації.

3. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (І.М. Орєхова).

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань містобудування, земельних відносин, приватизації та використання майна територіальної громади міста (Т.С. Гончарова).

Міський голова                               А.А. Дяченко