ОПИС ДОКУМЕНТУ

Дата:

06.11.2019

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 31
Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 23.02.2017 р. №501/30 «Про затвердження загальної чисельності та структури Міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Каховської міської ради»

У зв’язку з приведенням у відповідність з Положенням Міського центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді Каховської міської ради, керуючись статтею 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до рішення сесії міської ради від 23.02.2017 р. №501/30

«Про затвердження загальної чисельності та структури Міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Каховської міської ради»,

1.1 виключивши з тексту рішення та його додатку словосполучення «комунальний заклад» в усіх відмінках;

    1. назву: ”Міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Каховської міської ради” викласти в усіх відмінках без лапок.

2. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (Потоскуєв О.В.).

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань культури, освіти, молоді, спорту, соціального захисту населення та охорони здоров’я (Скрипніченко М.М.).

Міський голова А.А. Дяченко