ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Тельник Віра Ігорівна

Дата:

26.04.2017

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 31
Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою по вул. Фаїни Гаєнко (ст.н. Луначарського)

Розглянувши заяву Комунального підприємства “Каховська керуюча компанія”, подані матеріали, керуючись статтями 12, 791, Земельного кодексу України, статтями 25, 55 Закону України «Про землеустрій», пунктом 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати Комунальному підприємству “Каховська керуюча компанія” дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) орієнтованою площею 0,4832 га по вул. Фаїни Гаєнко, для обслуговування виробничої території, що знаходиться в постійному користуванні згідно державного акту на право постійного користування землею відповідно до рішення Каховської міської рада від 28.07.1998р. за №138 та зареєстрованого в Книзі записів державних актів на право постійного користування землею 17.03.1998 року за №199 (Державний акт направо постійного користування землею серія ІІ-ХС №001974; витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб).

2. Комунальному підприємству “Каховська керуюча компанія” у місячний термін замовити розроблення технічної документації із землеустрою в землевпорядній організації.

3. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Орєхова І.М.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань містобудування, земельних відносин, приватизації та використання майна територіальної громади міста (Т.С. Гончарова).

Міський голова А.А. Дяченко