ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Тельник Віра Ігорівна

Дата:

26.04.2017

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 20
Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою по вул. Мелітопольська, 157

Розглянувши заяву Помісної церкви Євангельських Християн м. Каховка “Церква Ісуса Христа”, подані матеріали, керуючись статтями 12, 791, Земельного кодексу України, статтями 25, 55, Закону України «Про землеустрій», пунктом 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати Помісній церкві Євангельських Християн м. Каховка “Церква Ісуса Христа” дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) орієнтованою площею 0,2516 га, розташовану за адресою м. Каховка вул. Мелітопольська, 157 для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій (помісна церква ), що знаходиться в постійному користуванні згідно державного акту на право постійного користування землею відповідно до рішення Каховської міської ради від 28.09.1999 року за № 243 та зареєстрованого в Книзі записів державних актів на право постійного користування землею 04.10.1999 року № 215 (Державний акт на право постійного користування землею серія I-ХС №001359); витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб).

2. Помісній церкві Євангельських Християн м. Каховка “Церква Ісуса Христа” у місячний термін замовити розроблення технічної документації із землеустрою в землевпорядній організації.

3. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради І.М. Орєхова.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань містобудування, земельних відносин, приватизації та використання майна територіальної громади міста (Т.С. Гончарова).

Міський голова А.А. Дяченко