ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

L

Скликання:

VII

Вид:

За основу

Номер:

23

Дата реєстрації:

19.01.2018

Проголосовано:

22.01.2018 13:44:10

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 23





Розглянувши заяви громадянки Кольнічкової Оксани Валеріївни про надання земельних ділянок в оренду, які знаходяться у фактичному користуванні для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), надані правовстановлюючі документи, розроблену документацію із землеустрою, подані матеріали, керуючись статтями 12, 40, 79-1, 93, 120, 122, 123, 124, 186 Земельного кодексу України, ст. 7, 33 Закону України “Про оренду землі”, статтями 25, 50 55 Закону України «Про землеустрій», пунктом 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада





ВИРІШИЛА:





1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Кольнічковій Оксані Валеріївні, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташованої за адресою: м. Каховка, вул. Ярослава Мудрого, (ст. н. Червоноармійська), будинок, 67 на землях житлової та громадської забудови Каховської міської ради.



Надати Кольнічковій Оксані Валеріївні, на умовах довгострокової оренди строком на 50 (пʼятдесят) років земельну ділянку загальною площею 0,0279 га для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на землях житлової та громадської забудови Каховської міської ради розташованої за адресою: м. Каховка, вул. Ярослава Мудрого, (ст. н. Червоноармійська) будинок 67 кадастровий номер: 6510400000:01:001:1648.



2. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Кольнічковій Оксані Валеріївні, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташованої за адресою: м. Каховка, вул. Ярослава Мудрого, (ст. н. Червоноармійська), будинок, 67 - А на землях житлової та громадської забудови Каховської міської ради.



Надати Кольнічковій Оксані Валеріївні, на умовах довгострокової оренди строком на 50 (пʼятдесят) років земельну ділянку загальною площею 0,0337 га для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на землях житлової та громадської забудови Каховської міської ради розташованої за адресою: м. Каховка, вул. Ярослава Мудрого, (ст. н. Червоноармійська) будинок 67 - А кадастровий номер: 6510400000:01:001:1488 .



3. Доручити міському голові Дяченку А.А. укласти від імені Каховської міської ради з громадянкою Кольнічковою О.В. договора оренди вказаних земельних ділянок на затверджених умовах.



4. Громадянці Кольнічковій О.В., в місячний термін оформити у встановленому законодавством порядку документи, що підтверджують право оренди на земельну ділянку (статті 125, 126 Земельного кодексу України).



5. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (Орєхов І.М.).



6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань містобудування, земельних відносин, приватизації та використання майна територіальної громади міста (Гончарова Т.С.).







Міський голова                                                                                А.А. Дяченко