ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

L

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

8

Дата реєстрації:

19.01.2018

Проголосовано:

22.01.2018 11:55:57

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 8



Відповідно до рішення XVI сесії VII скликання від 22.12.2017 № 725 “Про передачу комплектів засобів навчання придбаних за рахунок освітньої субвенції з державного бюджету”, керуючись ст. 43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України “Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності”, міська рада



ВИРІШИЛА:





  1. Прийняти до комунальної власності територіальної громади міста Каховки два комплекта засобів навчання для кабінету фізики на загальну суму 370 242 грн. із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Херсонської області, які передаються згідно із розподілом, а саме:







  • Каховська спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2 з поглибленим вивченням іноземних мов Каховської міської ради Херсонської області — один комплект засобів навчання для кабінету фізики на суму 185 121 грн.;




  • Каховський навчально-виховний комплекс “Гімназія — спеціалізована загальноосвітня школа І ступеня з поглибленим вивченням іноземних мов” Каховської міської ради Херсонської області — один комплект засобів навчання для кабінету фізики на суму 185 121 грн.







  1. Відділу освіти Каховської міської ради (Гончар М.В.) прийняти на баланс засоби навчання для кабінету фізики в кількості два комплекта на загальну суму 370 242 грн., які передаються згідно із розподілом.




  2. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Орєхова І.М.




  3. Контроль за виконанням покласти на депутатську комісію з питань містобудування, земельних відносин, приватизації та використання майна територіальної громади міста (Гончарова Т.С.).









Міський голова                                                                             А.А. Дяченко