ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

L

Скликання:

VII

Вид:

За основу

Номер:

3

Дата реєстрації:

19.01.2018

Проголосовано:

22.01.2018 11:46:35

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 3



Виходячи із обсягів фінансування виконавчого комітету міської ради на 2018 рік та умов оплати праці працівників міської ради та її виконавчих органів, керуючись ст.ст. 25, 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.ст. 10, 21 Закону України “Про службу в органах місцевого самоврядування”, ст.ст. 2, 5, 13, 29 Закону України “Про оплату праці”, Постановою Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 р. №268 “Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів”, Постановою Кабінету Міністрів України від 06.02.2008 №34 “Про внесення зміни до деяких Постанов Кабінету Міністрів України”, Каховська міська рада





ВИРІШИЛА:





1. Встановити з 01 січня 2018 року:



1.1. Міському голові ДЯЧЕНКУ Андрію Андрійовичу, враховуючи раніше встановлений 6 (шостий) ранг посадової особи місцевого самоврядування в межах третьої категорії посад:



а). Надбавку за 6 (шостий) ранг посадової особи місцевого самоврядування в розмірі 120 грн.



б). Надбавку за високі досягнення у праці в розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг та вислугу років.





2. Виплачувати міському голові ДЯЧЕНКУ Андрію Андрійовичу, матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу для оздоровлення при наданні щорічної відпустки в розмірі, що не перевищує середньомісячної заробітної плати.



3. Встановити заохочення до державних, професійних свят та щомісячну премію міському голові ДЯЧЕНКУ Андрію Андрійовичу з коефіцієнтом 2,2 до середнього відсотку премії по апарату виконкому.



Преміювання до державних, професійних свят та ювілейних дат може здійснюватися в межах коштів, передбачених на преміювання та економії фонду заробітної плати за рішенням комісії з преміювання за списком з визначеними сумами.



4. Зазначені у даному рішенні виплати проводити в межах фонду заробітної плати виконавчого комітету та його економії.



5. Відповідальність за виконанням цього рішення покласти на керуючого справами виконкому Чернявського В.В.



6. Контроль за виконанням рішення покласти на комісію з питань планування, бюджету, фінансів та оподаткування (Мовчан А.Ю.).





Міський голова                                                                                             А.А.Дяченко