ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Неприйнято

Сесія:

XLIX

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

44

Дата реєстрації:

20.12.2017

Проголосовано:

21.12.2017 16:17:01

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    17
  • Не підтримали
    1
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    13

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 44



Розглянувши заяву громадянина Писанського С.В. про погодження міської ради меж земельної ділянки, для оформлення технічної документації з відновлення (встановлення) меж земельної ділянки за адресою м. Каховка, вул. Г. Сковороди, 2 у зв'язку з відмовою сусідки Чабаненко Л.П. у підписанні погодження меж суміжних земельних ділянок. Була створена тимчасова земельна комісія яка виїхала на місцевість та склала акт про відмову у погодженні (підписання) меж земельної ділянки з суміжним землевласником, керуючись статтями 12, 791, Земельного кодексу України, статтями 25, 55, Закону України «Про землеустрій», пунктом 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада





ВИРІШИЛА:





1. Погодити межі земельної ділянки загальною площею 0,1070 га. розташованої за адресою м. Каховка, вул. Г. Сковороди, 2, опираючись на акт про відмову у погодженні (підписання) меж земельної ділянки, та затвердити технічну документацію щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки.



2. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (Орєхов І.М.).



3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань містобудування, земельних відносин, приватизації та використання майна територіальної громади міста (Гончарова Т.С.).





Міський голова А.А. Дяченко