ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Неприйнято

Сесія:

XLVII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

46

Дата реєстрації:

29.11.2017

Проголосовано:

30.11.2017 15:49:58

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    15
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    3
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    16

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 46



Відповідно до п. 31 ч. 1 ст. 26, ч. 5 ст. 60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", ч. 3 ст. 9 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», Положення про порядок передачі в оренду об’єктів комунальної власності територіальної громади міста, затвердженого рішенням сесії міської ради від 28.11.2013р. № 904/48 (зі змінами та доповненнями), міська рада



ВИРІШИЛА:





  1. Надати дозвіл виконавчому комітету Каховської міської ради на передачу в оренду та укладання договору оренди частини нежитлового приміщення (вестибюлю), площею 6,00 кв.м., яке розташоване на першому поверсі чотириповерхової будівлі (приміщення Каховської міської ради) за адресою: Херсонська область, м. Каховка, вулиця Велика Куликовська, 103 для розміщення кафетерію, що не здійснює продаж товарів підакцизної групи.




  2. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Орєхова І.М.




  3. Контроль за виконанням покласти на депутатську комісію з питань містобудування, земельних відносин, приватизації та використання майна територіальної громади міста (Гончарова Т.С.).







 



Міський голова                                                                                      А.А. Дяченко