ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Неприйнято

Сесія:

XLV

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

2

Дата реєстрації:

18.10.2017

Проголосовано:

19.10.2017 09:36:07

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    9
  • Не підтримали
    3
  • Утримались
    9
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    13

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 2



З метою врегулювання заборгованості КП «Котельщик» перед ПАТ «НАК «Нафтогаз» за спожитий природний газ, керуючись п.4, п.6, ст.5 Закону України «Про заходи, спрямовані на врегулювання заборгованості теплопостачальних та теплогенеруючих організацій та підприємств централізованого водопостачання і водовідведення за спожиті енергоносії» № 1730-VIII від 03.11.2016р., Постановою Кабінету Міністрів України № 222 від 29.03.2017р. «Про затвердження Типового договору про реструктуризацію заборгованості за спожитий природний газ», відповідно до ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування України», Каховська міська рада





                                                                                                                          В И Р І Ш И Л А:





1. Погодити комунальному підприємству «Котельщик» реструктуризацію кредиторської заборгованості за спожитий природний газ, використаний для виробництва теплової енергії, не погашеної станом на 01 липня 2017 року в сумі 2107975,19 (два мільйони сто сім тисяч дев’ятсот сімдесят п’ять) гривень 19 копійок.



2. Гарантувати виконання КП «Котельщик» зобов’язань перед НАК «Нафтогаз України» за договором про реструктуризацію заборгованості за спожитий природний газ в сумі 2 2107975,19 (два мільйони сто сім тисяч дев’ятсот сімдесят п’ять) гривень 19 копійок.



3. Відповідальність за виконання рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (Кожем’якін О.В.).



4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісії з питань планування, бюджету, фінансів та оподаткування (Мовчан А.Ю.), та з питань роботи житлово - комунального господарства, охорони навколишнього середовища (Потоскуєв О.В.).





                                                                     Міський голова                                                                       А.А.Дяченко