ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLIV

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

10

Дата реєстрації:

27.09.2017

Проголосовано:

28.09.2017 16:07:16

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 10





З метою ефективного контролю за використанням бюджетних коштів, дотримання вимог бюджетного законодавства, керуючись ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” міська рада,





ВИРІШИЛА:





1. Внести зміни та доповнення до Положення про громадський бюджет (бюджет участі громади) в м.Каховка, затвердженого рішенням міської ради від 29.06.2017 № 677/38 «Про затвердження Положення про громадський бюджет (бюджет участі громади) в м.Каховка» а саме:



1.1 доповнити Положення пунктом 7.7 наступного змісту: «7.7. Координаційна рада не пізніше двох робочих днів після затвердження результатів голосування, передає рішення про затверджені результати голосування до виконавчих органів Каховської міської ради для публікації на єдиному веб-порталі територіальної громади міста Каховки та включення до програми соціально-економічного розвитку міста та міського бюджету.»



1.2. розділ 8 викласти в наступній редакції: «8. Затвердження видатків та реалізація проектів-переможців



8.1. Координаційна рада протягом 7 (семи) днів з моменту затвердження результатів голосування забезпечує передачу проектів-переможців відповідним виконавчим органам Каховської міської до компетенції яких належить питання реалізації цих проектів, з метою включення їх до бюджетних запитів.



8.2. Головні розпорядники коштів міського бюджету включають показники та іншу інформацію щодо проектів-переможців, що належать до їхньої компетенції, до відповідних бюджетних запитів, а фінансове управління міської ради - до міського бюджету на плановий рік та документів, що до нього додаються.



8.3. Після затвердження в установленому порядку міського бюджету головні розпорядники коштів міського бюджету забезпечують реалізацію проектів відповідно до законодавства.



Автори проектів-переможців можуть здійснювати контроль за реалізацією проектів.



Головні розпорядники (розпорядники нижчого рівня або одержувачі) коштів міського бюджету забезпечують взаємодію та координацію в межах бюджетного законодавства з авторами проектів-переможців у процесі реалізації проектів.



Автор проекту (за його бажанням) в межах діючого законодавства може бути залучений до реалізації проекту (авторський, технічний нагляд, здійснення закупівель тощо).»



1.3. доповнити Положення розділом 9 наступного змісту: «9. Звітування та оцінка результатів реалізації проектів



9.1. Головні розпорядники бюджетних коштів готують звіти:



- про реалізацію кожного проекту громадського бюджету, що подаються, на 30 день після завершення реалізації відповідного проекту.



9.2. Звіт включає в себе:



- загальний опис результатів проекту;



- заходи, які не вдалося реалізувати, або було реалізовано іншим чином;



- опис робіт та послуг, які було проведено та надано, їх послідовність;



- фактичний термін реалізації;



- фактичний бюджет;



- фотозвіт результату.



9.3. Після завершення реалізації проектів, за бажанням автора може бути розміщено інформацію про автора та інших осіб, що забезпечували супроводження проекту у громадському бюджеті.



9.4. Звіти про стан реалізації та про реалізацію кожного проекту оприлюднюються в електронній системі та на єдиному веб-порталі територіальної громади міста Каховки протягом п'яти робочих днів з дня їх підготовки.»



2. Відповідальність за виконання покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Орєхова І.М.



3. Контроль за виконанням рішення покласти на комісію з питань планування бюджету, фінансів та оподаткування (Мовчан А.Ю.).









Міський голова А.А. Дяченко