ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLIII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

6

Дата реєстрації:

17.08.2017

Проголосовано:

18.08.2017 11:11:18

Автор:

Бондаренко І.П.

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 6



Відповідно до п. 6 Програми “Реконструкція систем опалення квартир пільгових категорій населення та малозабезпечених громадян в багатоквартирних житлових будинках ж/м Свєтлово м. Каховка із встановленням систем індивідуального опалення”, затвердженої рішенням міської ради від 01.08.2014 № 1104/60, з метою надання допомоги громадянам пільгових категорій та малозабезпеченим громадянам ж/м Свєтлово у встановленні систем індивідуального опалення, відповідно до п. 22 ч. 1 статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” міська рада





В И Р І Ш И Л А:





1. Внести наступні зміни до Програми “Реконструкція систем опалення квартир пільгових категорій населення та малозабезпечених громадян в багатоквартирних житлових будинках ж/м Свєтлово м. Каховка із встановленням систем індивідуального опалення” (далі — Програма), затвердженої рішенням міської ради від 01.08.2014 № 1104/60:



1) внести доповнення до Переліку об'єктів (далі - Перелік), на виконання робіт в яких спрямовуються бюджетні кошти згідно з Програмою “Реконструкція систем опалення квартир пільгових категорій населення та малозабезпечених громадян в багатоквартирних житлових будинках ж/м Свєтлово м. Каховка із встановленням систем індивідуального опалення”, затвердженої рішенням міської ради від 01.08.2014 № 1104/60, згідно з додатком до даного рішення.



2. КП “Каховська керуюча компанія”, ОСББ, ЖБК в термін до 25.12.2017 року завершити встановлення систем індивідуального опалення в квартирах пільгових категорій населення та малозабезпечених громадян в багатоквартирних житлових будинках ж/м Свєтлово м. Каховка, власники (які звернулися з письмовою заявою) до балансоутримувача (власника) багатоквартирного будинку та включені до Програми.



3. Включення нових квартир до Програми завершити з 01.09.2017 року.



4. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кожем’якіна О.В.



5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісії з питань планування, бюджету, фінансів та оподаткування, з питань роботи житлово-комунального господарства, охорони навколишнього середовища (Потоскуєв О.В.).



Міський голова А.А. Дяченко





Додаток



до рішення



Каховської міської ради







Додатковий Перелік об'єктів,



на виконання робіт в яких спрямовуються бюджетні кошти згідно Програми “Реконструкція систем опалення квартир пільгових категорій населення



та малозабезпечених громадян в багатоквартирних житлових



будинках ж/м Свєтлово м. Каховка із встановленням



систем індивідуального опалення”




































з/п



Адреса



Вартість виконання робіт, тис.грн.



742



Реконструкція системи опалення квартири за адресою: вул. Першотравнева, 31, кв. 4 (індивідуальне опалення)



12,0



743



Реконструкція системи опалення квартири за адресою: вул. Меліораторів, 1, кв. 141 (індивідуальне опалення)



12,0



744



Реконструкція системи опалення квартири за адресою: вул. Освіти, 7, кв. 47 (індивідуальне опалення)



12,0



745



Реконструкція системи опалення квартири за адресою: вул. Жовтнева,9, кв.13 (індивідуальне опалення)



12,0