ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXV

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

49

Дата реєстрації:

19.01.2022

Проголосовано:

27.01.2022 09:56:09

Автор:

Круковська Оксана Яківна, начальник управління освіти

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 49



З метою вдосконалення управління закладами освіти Каховської територіальної громади, керуючись статтею 25, частиною 2 статті 66 Закону України «Про освіту», пунктом 5 частини 1 статті 26, статтею 54 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада



ВИРІШИЛА:



1. Затвердити Положення про управління освіти Каховської міської ради в новій редакції (додається).



2. Доручити управлінню освіти Каховської міської ради (Оксана КРУКОВСЬКА) надати документи для внесення змін до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань для здійснення дій пов’язаних з державною реєстрацією вищезазначених змін.



3. Вважати таким, що втратило чинність рішення сесії від 26.03.2020 року № 2158/95 «Про затвердження Положення про управління освіти Каховської міської ради в новій редакції».



4. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Галину ГОНДАРЕВУ.



5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань культури, освіти, молоді, спорту, соціального захисту населення та охорони здоров’я ( Вегандз МЯСНИКЯН) .





Міський голова Віталій НЕМЕРЕЦЬ

ДОДАТКИ

1 49 ПОЛОЖЕННЯ УПРАВЛІННЯ (ЗАМЕНА в голосе).pdf Переглянути