ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXV

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

10

Дата реєстрації:

19.01.2022

Проголосовано:

27.01.2022 09:22:49

Автор:

Кашулін Андрій Геннадійович, начальник відділу міського господарства, благоустрою, надзвичайних ситуацій

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 10



З метою забезпечення всебічної підготовки громадян України до захисту Батьківщини, проведення приписки, призову та мобілізації військовослужбовців на військову службу, керуючись статтею 43 Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” та статтею 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, розглянувши проект цільової програми “Призовна дільниця” на 2022 рік міська рада





​ВИРІШИЛА:



1. Затвердити цільову програму “Призовна дільниця” на 2022 рік (далі - Програма) що додається.



2. Відділу міського господарства, благоустрою, надзвичайних ситуацій (Кашулін А.), відділу у справах молоді та спорту (Кашулін С.), управлінню освіти (Круковська О.), управлінню культури та туризму (Садова А.), відділу організаційної роботи, інформаційної політики та зв'язків з громадськістю (Каркіна І.), другому відділу Каховського районного територіальному центру комплектування та соціальної підтримки (Заговенко А.) (за згодою) забезпечити якісне відпрацювання заходів Програми.



3. Управлінню освіти (Круковська О.), управлінню культури та туризму (Садова А.), відділу організаційної роботи, інформаційної політики та зв'язків з громадськістю (Каркіна І.) щорічно до 10 грудня надавати інформацію щодо виконання Програми до відділу міського господарства, благоустрою, надзвичайних ситуацій (Кашулін А.) міської ради.



4. Фінансовому управлінню (Гончаров О.) передбачити в міському бюджеті кошти на фінансування заходів Програми.



5. Відповідальність за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (Рагулін В.)



6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань освіти, культури, охорони здоров’я, молоді, спорту і туризму (Мясникян В.)





Міський голова Віталій НЕМЕРЕЦЬ

ДОДАТКИ

1 Програма Призовна дільниця 2022.pdf Переглянути
2 Додаток Розрахунок фінансування.pdf Переглянути