ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXV

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

8

Дата реєстрації:

19.01.2022

Проголосовано:

27.01.2022 09:21:44

Автор:

Кашулін Андрій Геннадійович, начальник відділу міського господарства,благоустрою, надзвичайних ситуацій

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    25
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 8



З метою забезпечення належного температурного режиму в багатоквартирних житлових будинках м. Каховки при відключенні будинків від системи централізованого опалення та надання фінансової допомоги для встановлення індивідуального опалення за рахунок коштів міського бюджету, на впровадження схеми теплопостачання міста та рішення виконавчого комітету Каховської міської ради від 13.07.2021 № 227 "Про відключення житлових будинків центральної та східної частини міста Каховки від системи централізованого опалення", керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада





ВИРІШИЛА:





1. Внести зміни до Програми надання пільговим категоріям громадян м.Каховки фінансової допомоги на встановлення індивідуального опалення за рахунок коштів міського бюджету, затвердженої рішенням сесії від 29.07.2021 № 641/15 (далі - Програма), а саме пункт 5 "Паспорту" викласти в наступній редакції:












5.



Строки реалізації Програми



2021 - 2022 рр.




2. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (Рагулін В.В.).



3. Контроль за виконанням рішення покласти на комісію з питань фінансів, бюджету, планування, соціально-економічного розвитку інвестицій, міжнародного співробітництва та підприємництва (Радченко О.В.) та постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту (Особа О.Б.).







Міський голова Віталій Немерець