ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXIV

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

93

Дата реєстрації:

15.12.2021

Проголосовано:

23.12.2021 12:54:58

Автор:

Малишенко Олександр Володимирович, начальник юридичного відділу

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 93



З метою належного здійснення правосуддя Каховським міськрайонним судом Херсонської області, розглянувши заяви кандидатів у присяжні Каховського міськрайонного суду Херсонської області, керуючись ст. ст. 62, 64, 65 ЗУ “Про судоустрій і статус суддів”, ст. ст. 24, 25 ЗУ “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада





ВИРІШИЛА:





1. Внести зміни до списку присяжних Каховського міськрайонного суду Херсонської області, затвердженого рішенням сесії від 25.03.2021 року № 329/9 “Про затвердження списку присяжних Каховського міськрайонного суду”, а саме включити до списку присяжних Каховського міськрайонного суду Херсонської області:



1.1. Балун Людмилу Петрівну (07.06.1963 р.н., громадянка України, зареєстрована за адресою: вул. Київська, 32, с. Роздольне, Каховський р-н, Херсонська область), як особу, яка відповідає вимогам, передбаченим ст. 65 ЗУ “Про судоустрій і статус суддів” і надала згоду бути присяжною Каховського міськрайонного суду Херсонської області.



1.2. Уманець Наталію Олександрівну (16.01.1966 р.н., громадянка України, зареєстрована за адресою: вул. Комунарів (нова назва — вул. Бериславська), 23, м. Каховка, Херсонська область), як особу, яка відповідає вимогам, передбаченим ст. 65 ЗУ “Про судоустрій і статус суддів” і надала згоду бути присяжною Каховського міськрайонного суду Херсонської області.



1.3. Лопатіну Ольгу Олександрівну (14.10.1973 р.н., громадянка України, зареєстрована за адресою: вул. Каховська, 23, с. Коробки, Каховський район, Херсонська область) , як особу, яка відповідає вимогам, передбаченим ст. 65 ЗУ “Про судоустрій і статус суддів” і надала згоду бути присяжною Каховського міськрайонного суду Херсонської області.



2. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (Рагулін В.В.).



3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань прав людини, законності, депутатської етики та регламенту ( Радіонова О.С.).





Міський голова Віталій НЕМЕРЕЦЬ