ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

5

Дата реєстрації:

15.12.2021

Проголосовано:

16.12.2021 10:13:44

Автор:

Кашулін Андрій Геннадійович, начальник відділу міського господарства, благоустрою, надзвичайних ситуацій

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 5



Розглянувши лист наданий комунальним підприємством "Комунальне транспортне підприємство" від 15.12.2021 № 1072, керуючись статтями 25, 59, 60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада :





ВИРІШИЛА:





1. Внести зміни до рішення Каховської міської ради від 24.06.2021 № 572/13 "Про дозвіл на укладання договору фінансового лізингу комунальним підприємством "Комунальне транспортне підприємство" Каховської міської ради з публічним акціонерним товариством акціонерним банком "УКРГАЗБАНК", а саме пункти 2, 4 викласти в наступній редакції :



п. 2. Уповноважити директора комунального підприємства «Комунальне транспортне підприємство» Каховської міської ради (Литвиненко О.В.) підписати в установленому порядку кредитний договір, договір купівлі-продажу предмету застави, договір застави та інші документи для оформлення цього договору, відповідно до чинного законодавства.



п. 4. Зобов’язати комунальне підприємство «Комунальне транспортне підприємство» Каховської міської ради виконати дії щодо державної реєстрації транспортного засобу, який є предметом застави по кредитному договору з АБ УКРГАЗБАНК і надати дозвіл на укладання договору застави з АБ УКРГАЗБАНК.



3. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (Рагулін В.В.).



4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань фінансів, бюджету, планування, соціально-економічного розвитку інвестицій, міжнародного співробітництва та підприємництва (Радченко О.В.) та постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту (Особа О.Б.).







Міський голова Віталій Немерець