ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXI

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

61

Дата реєстрації:

24.11.2021

Проголосовано:

25.11.2021 13:58:07

Автор:

Кашулін Андрій Генадійович, начальник відділу міського господарства, надзвичайних ситуацій, обліку житла

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 61



У зв'язку зі зміною внутрішнього розподілу коштів за окремими розділами цільової програми “Призовна дільниця” на 2021 рік, розглянувши пропозиції щодо внесення відповідних змін, з метою забезпечення всебічної підготовки громадян України до захисту Батьківщини, забезпечення перевезень військовослужбовців, призовників і резервістів до місць дислокацій та для проходження військових комісій, проведення приписки, призову та мобілізації військовослужбовців на військову службу, керуючись статтею 43 Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” та статтею 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада





​ВИРІШИЛА:



1. Внести зміни до рішення 6 сесії VІІІ скликання Каховської міської ради від 28.01.2021 року № 159/6 "Про цільову програму “Призовна дільниця" на 2021 рік (далі - Програми) шляхом зменшення на 36.0 тис. грн. видатків за розділом ІІ "Медичні огляди призовників та військовозобов'язаних" та збільшення видатків на 36,0 тис. грн. за розділом ІІІ "Витрати на перевезення призовників та військовозобов'язаних до Центру комплектування, обласної призовної комісії, обласної призовної комісії та обласного центру комплектування", наведених у додатку до Програми.



2. Затвердити додаток до Програми на 2021 рік в новій редакції (додається).



3. Фінансовому управлінню (Гончаров О.) провести перерозподіл коштів міського бюджету на фінансування заходів Програми на 2021 рік.



4. Відповідальність за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (Орєхов І.).



5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань освіти, культури, охорони здоров’я, молоді, спорту і туризму (Мясникян В.)





Міський голова Віталій Немерець

ДОДАТКИ

1 Додаток Розрахунок фінансування.pdf Переглянути