ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXI

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

29

Дата реєстрації:

17.11.2021

Проголосовано:

25.11.2021 13:28:34

Автор:

Соколенко Віктор Васильович, начальник відділу комунального майна та землі

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 29



Розглянувши заяву громадянина Шевиріна Романа Володимировича про припинення дії договору про встановлення земельного сервітуту по вул. Ярослава Мудрого (район колишньої рятувальної станції), керуючись статтями 12, 98, 99, 100, 101, 102 Земельного кодексу України, статтями 25, 55¹ Закону України “Про землеустрій”, пунктом 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада





ВИРІШИЛА:





1. Припинити дію договору про встановлення земельного сервітуту з громадянином Шевиріним Романом Володимировичем, загальною площею 189,3 кв.м., для розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, розташованої за адресою: м. Каховка, вул. Ярослава Мудрого (район колишньої рятувальної станції).



2. Доручити міському голові Немерцю В.А. укласти від імені Каховської міської ради додаткову угоду про припинення дії договору про встановлення земельного сервітуту.



3. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (Лобунько Г.П.).



4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва та благоустрою (Гончарова Т.С.).





Міський голова Віталій НЕМЕРЕЦЬ