ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXI

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

26

Дата реєстрації:

17.11.2021

Проголосовано:

25.11.2021 13:26:02

Автор:

Соколенко Віктор Васильович, начальник відділу комунального майна та землі

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 26



Розглянувши передавальний акт майна, активів та зобов’язань Малокаховської сільської ради, складений інвентаризаційною комісією музейного фонду та майна, що не ввійшло в Передавальний акт майна, активів та зобов’язань Малокаховської сільської ради Каховській міській раді, керуючись статтями 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 104-108 Цивільного кодексу України, статтями 56-59 Господарського кодексу України, відповідно до Розпорядження КМУ від 12.06.2020р. №726 «Про визначення адміністративних центрів та затвердження територій територіальних громад Херсонської області», міська рада



ВИРІШИЛА:





1. Затвердити передавальний акт майна, складений інвентаризаційною комісією з музейного фонду та майна, що не ввійшло в Передавальний акт майна, активів та зобов’язань Малокаховської сільської ради Каховській міській раді (додається).



2. Прийняти до комунальної власності Каховської міської територіальної громади в особі Каховської міської ради майно музейного фонду що не ввійшло в Передавальний акт майна, активів та зобов’язань Малокаховської сільської ради Каховській міській раді.



3. Визначити управління культури і туризму Каховської міської ради балансоутримувачем майна музейного фонду, визначеного передавальним актом.



4. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (Лобунько Г.П.).



5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту (Особа О.Б.).





Міський голова Віталій НЕМЕРЕЦЬ

ДОДАТКИ

1 Передавальний акт1.pdf Переглянути