ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXI

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

22

Дата реєстрації:

17.11.2021

Проголосовано:

25.11.2021 13:16:32

Автор:

Гончарова Ірина Анатоліївна, секретар ради

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 22



З метою своєчасного проведення звіту депутатів міської ради перед виборцями відповідного виборчого округу та виконання обов’язку депутата, передбаченого положеннями статті 16 Закону України “Про статус депутатів місцевих рад” та статті 55 Регламенту Каховської міської ради VІІІ скликання, міська рада





В И Р І Ш И Л А:



1. Визнати строк проведення звітування депутатами Каховської міської ради про свою роботу перед виборцями до 31 березня щорічно.



2. Депутатам надати у відділ організаційно-кадрової роботи, інформаційної політики та взаємодії з громадськістю (Іотова О.О.) до 10 січня року, наступного за звітним інформацію про час та місце проведення звітів депутатів міської ради для оприлюднення у засобах масової інформації та на офіційному веб-сайті Каховської міської територіальної громади у рубриці “Оголошення” і “Трибуна депутата” у таких розділах, як: “Оголошення” та “Звіти депутатів перед виборцями та зустрічі з ними”.



3. Зобов’язати місцеві органи виконавчої влади, посадових осіб міської ради, керівників підприємств, установ і організацій державної і комунальної форм власності сприяти депутатам в організації їх звітів (зустрічей) перед (з) виборцями шляхом надання приміщень, інформаційних та інших довідкових матеріалів, необхідних депутату міської ради, на прохання депутата здійснювати інші заходи, пов’язані з проведенням його звіту (зустрічі) перед (з) виборцями.



4. За результатами проведених зустрічей та заслуханих звітів депутатів про свою роботу перед виборцями відповідного виборчого округу звіти подавати на електронних носіях та у письмовому вигляді до відділу з питань депутатської діяльності не пізніше 30 квітня року, наступного за звітним.



5. Депутату Каховської міської ради проінформувати раду та її виконавчі органи про результати обговорення його звіту, зауважень і пропозицій, висловлених виборцями на адресу ради та її органів, а також про доручення, дані депутатові у зв’язку з його депутатською діяльністю.



6. Відділу організаційно-кадрової роботи, інформаційної політики та взаємодії з громадськістю (Іотова О.О.) спільно з загальним відділом (Рашевський Г.Л.) не пізніше 31 травня року, наступного за звітним, розмістити результати звітів депутатів на офіційному веб-сайті міської ради.



7. Відповідальність за виконання рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету Каховської міської ради Чернявського В.В. та секретаря Каховської міської ради Гончарову І.А.



8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань прав людини, законності, депутатської етики та регламенту ( Радіонова О.С.)





Міський голова Віталій НЕМЕРЕЦЬ