ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXI

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

12

Дата реєстрації:

24.11.2021

Проголосовано:

25.11.2021 11:29:22

Автор:

Гончарова Ірина Анатоліївна, секретар ради

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    2
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 12



Розглянувши пропозицію депутата Каховської міської ради VІІІ скликання, голови комісії з питань фінансів, бюджету, планування, соціально-економічного розвитку інвестицій, міжнародного співробітництва та підприємництва Радченко О.В. та подання голови штабу Каховського міського громадського формування з охорони громадського порядку "Щит" Матвієнко П.О. від 06.09.2021 року № 19 та , керуючись ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада





ВИРІШИЛА:





1. Внести зміни до абзацу другого Розділу VII “Ресурсне забезпечення програми” Програми підтримки діяльності Каховського міського громадського формування з охорони громадського порядку "Щит" на 2021 рік, затвердженої рішенням сесії від 28.01.2021 року № 178/6 та викласти в наступній редакції:



1.1. “На виконання заходів програми у міському бюджеті на 2021 рік передбачаються асигнування у сумі 575000 грн. З них — 35000 на придбання уніформи, 540000 на грошове заохочення, в тому числі ЄСВ. Кошти передбачені на грошове заохочення фінансувати щомісячно. Матеріально - технічне та фінансове забезпечення здійснюється відповідно до кошторису і штатного розкладу Каховського міського громадського формування з охорони громадського порядку “Щит” на поточний фінансовий рік щомісячно».



2. Фінансовому управлінню (Гончаров О.А.) забезпечити фінансування Програми підтримки діяльності Каховського міського громадського формування з охорони громадського порядку "Щит" в межах коштів, передбачених у міському бюджеті на 2021 рік.



3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (Орєхов І. М.)



4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань прав людини, законності, депутатської етики та регламенту ( Радіонова О.С.)









Міський голова Віталій НЕМЕРЕЦЬ