ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XX

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

20

Дата реєстрації:

20.10.2021

Проголосовано:

28.10.2021 09:51:48

Автор:

Соколенко Віктор Васильович, начальник відділу комунального майна та землі

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    28
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 20



У зв’язку з підписанням меморандуму про взаємодію з німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) та участю Каховської територіальної громади у проєкті “Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні”, керуючись статтями 25, 26, пунктом 3 частини четвертої статті 42, частиною 1 статті 59, статтею 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада





ВИРІШИЛА:





1. Прийняти безоплатно у комунальну власність Каховської територіальної громади обладнання, необхідне для забезпечення роботи енергоменеджерів громади, на баланс виконавчого комітету Каховської міської ради на загальну суму 21479,08 грн. за переліком, згідно додатку 1 до Протоколу про передачу товарно-матеріальних цінностей від 06 серпня 2021 року.



2. Відділу бухгалтерського обліку та звітності Каховської міської ради в установленому законом порядку прийняти на облік майно за переліком, згідно додатку 1 до Протоколу про передачу товарно-матеріальних цінностей від 06 серпня 2021 року.



3. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (Лобунько Г.П.).



4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту (Особа О.Б.)







Міський голова Віталій НЕМЕРЕЦЬ



ДОДАТКИ

1 додаток.pdf Переглянути