ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIX

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

11

Дата реєстрації:

20.10.2021

Проголосовано:

21.10.2021 09:53:11

Автор:

Кононова Марія Миколаївна, головний спеціаліст управління праці та соціального захисту населення Каховської міської ради

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 11



Відповідно до статей 75 та 78 Господарського кодексу України, зважаючи на необхідність коригування фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Каховська центральна міська лікарня імені родини Панкеєвих  Каховської міської ради»  на 2021 рік, що повʼязано зі збільшенням коштів на фінансування підприємства за рахунок передачі субвенції з державного бюджету та районного бюджету Каховського району, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  міська рада





ВИРІШИЛА:





1. Внести зміни до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Каховська центральна міська лікарня імені родини Панкеєвих  Каховської міської ради» на 2021 рік (додається).



2. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (Гондареву Г.В.).



3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій, міжнародного співробітництва та підприємництва (Радченко О.В.).







Міський голова Віталій Немерець




 

ДОДАТКИ

1 ФІН. ПЛАН 2021р. зміни жовтень.pdf Переглянути