ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIX

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

3

Дата реєстрації:

20.10.2021

Проголосовано:

21.10.2021 09:46:20

Автор:

Кашулін Андрій Геннадійович, начальник відділу міського господарства, надзвичайних ситуацій, обліку житла

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 3



Відповідно до Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", законів України "Про захист тварин від жорстокого поводження", "Про тваринний світ", "Про охорону навколишнього природного середовища", "Про ветеринарну медицину", "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення" та "Про захист населення від інфекційних хвороб", наказу Міністерства охорони навколишнього природного середовища України від 28.09.2010 № 425 "Про затвердження Порядку проведення заходів, необхідних для скорочення чисельності тварин, які становлять небезпеку" Каховська міська рада



ВИРІШИЛА:





1. Внести зміни до заходів з реалізації програми, а саме: обсяг фінансування на 2021 рік цифри 128,0 тис. грн. замінити на 111,249 тис. грн. .



2.Відповідальність за виконання цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (Орєхов І.М.) .



3. Контроль за виконанням цього рішення доручити комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту, комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури та благоустрою, комісії з питань фінансів, бюджету, планування, соціально-економічного розвитку інвестицій, міжнародного співробітництва та підприємництва.





Міський голова Віталій НЕМЕРЕЦЬ