ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XVIII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

3

Дата реєстрації:

22.09.2021

Проголосовано:

30.09.2021 09:29:44

Автор:

Іотова Оксана Олексіїївна, начальник відділу організаційно кадрової роботи, інформаційної політики, та взаємодії з громадскістю

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 3



Враховуючи дострокове припинення повноважень першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романенка Р.В. та звільнення з посади, дострокове припинення повноважень заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гондаревої Г.В. та звільнення з посади і виключення їх зі складу виконавчого комітету Каховської міської ради, розглянувши та обговоривши пропозиції міського голови Немерця В.А. про затвердження Гондаревої Г.В. на посаду першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, на підставі рішення Каховської міської ради від 20.11.2020 року № 11/1 “Про утворення виконавчого комітету Каховської міської ради VIII скликання”, керуючись частиною 1 статті 10 Закону України "Про службу в органах місцевого самоврядування", пунктом 3 частини 1 статті 26, пунктом 5 частини 4 статті 42, частинами 1- 3 статті 51, частиною 1 статті 59 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада



В И Р І Ш И Л А:



1. Затвердити Гондареву Галину Вікторівну на посаду першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради та включити до складу виконавчого комітету Каховської міської ради VIII скликання (за посадою) з 01 жовтня 2021 року.



2. Відповідальність за виконання рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету Каховської міської ради Чернявського В.В.



3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань прав людини, законності, депутатської етики та регламенту (Радіонова О.С.).





Міський голова               Віталій НЕМЕРЕЦЬ