ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XV

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

19

Дата реєстрації:

21.07.2021

Проголосовано:

29.07.2021 09:46:22

Автор:

Соколенко Віктор Васильович, начальник відділу комунального майна та землі

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    25
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 19



З метою створення належних умов для розвитку конкуренції на ринку телекомунікаційних послуг, відповідно до пункту 57 частини першої статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Закону України “Про доступ до об'єктів будівництва, транспорту, енергетики з метою розвитку телекомунікаційних мереж”, міська рада





ВИРІШИЛА:





1. Встановити, що плата за доступ до елементів інфраструктури об'єктів будівництва комунальної власності Каховської територіальної громади визначається підприємствами, установами, організаціями Каховської міської ради, за якими закріплені такі об'єкти на праві господарського відання чи оперативного управління, в тому числі, перебувають на балансі (далі — балансоутримувачі), у розмірі, що не перевищує граничний розмір, встановлений статтею 17 Закону України “Про доступ до об'єктів будівництва, транспорту, енергетики з метою розвитку телекомунікаційних мереж”.



2. Балансоутримувачам:



2.1. Забезпечувати на договірній основі безперешкодний та недискримінаційний доступ операторів та провайдерів телекомунікацій, уповноважених ними осіб до об'єктів, які закріплені на праві господарського відання або оперативного управління, в тому числі, перебувають на балансі.



2.2. Визначити у договорах з доступу розмір плати за доступ до об'єктів згідно з відповідної методикою визначення плати за доступ до елементів інфраструктури об'єкта доступу, затвердженою відповідним державним органом влади



2.3. Надавати до відділу комунального майна та землі Каховської міської ради звіти щодо дотримання законодавства стосовно безперешкодного та недискримінаційного доступу до об'єктів та розрахунок плати за доступ до об'єктів — один раз на рік, до 20 числа, наступного за звітним періодом.



3. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (Лобунько Г.П.).



4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту (Особа О.Б.).







Міський голова Віталій НЕМЕРЕЦЬ