ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XV

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

16

Дата реєстрації:

21.07.2021

Проголосовано:

29.07.2021 09:44:24

Автор:

Соколенко Віктор Васильович, начальник відділу комунального майна та землі

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 16



Відповідно до Закону України “Про добровільне обʼєднання територіальних громад”, п. 39 “Прикінцевих та перехідних положень” Бюджетного кодексу України, Цивільного кодексу України, Господарського кодексу України, на підставі розпорядження Кабінету Міністрів України від 12.06.2020 року № 726-р “Про визначення адміністративних центрів та затвердження територій територіальних громад Херсонської області”, керуючись ст.ст. 26, 60, пунктом 10 Прикінцевих та перехідних положень Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, рішення 9 сесії Каховської районної ради від 09.07.2021 № 110 “Про безоплатну передачу окремого індивідуально визначеного нерухомого майна об’єктів спільної власності територіальних громад Каховського району у комунальну власність Каховської міської територіальної громади в особі Каховської міської ради”, міська рада





ВИРІШИЛА:





1. Прийняти на безоплатній основі окреме індивідуально визначене нерухоме майно об’єктів із спільної власності територіальних громад Каховського району в особі Каховської районної ради до комунальної власності Каховської територіальної громади, згідно додатку 1 до цього рішення.



2. Каховській територіальній громаді в особі Каховської міської ради використовувати за цільовим призначення і не відчужувати у приватну власність індивідуально визначене нерухоме майно об’єктів згідно додатку 1 до цього рішення.



3. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (Лобунько Г.П.).



4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту (Особа О.Б.).







Міський голова Віталій НЕМЕРЕЦЬ



Додаток 1



до рішення міської ради



від ­ №







ПЕРЕЛІК



об’єктів нерухомого майна спільної власності територіальних громад Каховського району, яке передається до комунальної власності Каховської територіальної громади в особі Каховської міської ради на баланс виконавчого комітету





















№ п/п



Назва об'єкта нерухомості



Адреса розташування об'єкта



1.



Адмінбудівля



(нежитлова будівля, приміщення Каховської районної ради)



Херсонська область, місто Каховка, вулиця Велика Куликовська, будинок 103