ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XV

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

12

Дата реєстрації:

28.07.2021

Проголосовано:

29.07.2021 09:41:45

Автор:

Гончарова Ірина Анатоліївна, секретар ради

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    25
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 12



У звʼязку з прийняттям і набранням чинності Закону України “Про внесення змін до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин» від 28.04.2021 року № 1423-ІХ, відповідно до пункту 1 частини 1 статті 26, абзацу 2 ч. 2 ст. 59, ч. 5 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ч.1 ст 84 “Регламенту Каховської міської ради VІІІ скликання” міська рада,



ВИРІШИЛА:





1. Частину першу статті 38 Регламенту Каховської міської ради VІІІ скликання доповнити абзацом другим такого змісту: “Рішення ради щодо безоплатної передачі земельної ділянки комунальної власності у приватну власність (крім земельних ділянок, що перебувають у користуванні громадян, та випадків передачі земельної ділянки власнику розташованого на ній житлового будинку, іншої будівлі, споруди) приймається не менш як двома третинами голосів депутатів від загального складу ради”.



2. Відповідальність за виконанням даного рішення покласти на міського голову (Віталій Немерець) та секретаря ради (Ірина Гончарова).



3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань прав людини, законності, депутатської етики та регламенту (Ольга Радіонова).









Міський голова Віталій НЕМЕРЕЦЬ