ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

49

Дата реєстрації:

16.06.2021

Проголосовано:

24.06.2021 11:13:39

Автор:

Соколенко Віктор Васильович, начальник відділу комунального майна та землі

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    13

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 49



Розглянувши заяву громадянина Хащівського Віктора Семеновича про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, для обслуговування нежитловаого приміщення - зерноскладу, керуючись статтями 12, 79-1, 122, 123 Земельного кодексу України, статтями 25, 50 Закону України «Про землеустрій», відповідно до вимог Закону України № 2498-VІІІ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель сільськогосподарського призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», Розпорядження КМУ від 12.06.2020 р. № 726-р “Про визначення адміністративних центрів та затвердження територій територіальних громад Херсонської області”, Постанови ЦВК від 08.08.2020 р. № 160 “Про перші вибори депутатів сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2020 року”, пункту 34 частини 1 статті 26, пункту 6-1 Розділу 5 «Прикінцеві і перехідні положення» Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення сесії Каховської міської ради від 22.12.2020 р. № 68/3 “Про припинення Малокаховської сільської ради Каховського району Херсонської області, Роздольненської сільської ради Каховського району Херсонської області та Коробківської сільської ради Каховського району Херсонської області, в результаті реорганізації шляхом приєднання до Каховської міської ради та припинення виконавчого комітету Роздольненської сільської ради Каховського району Херсонської області, в результаті реорганізації шляхом приєднання до Виконавчого комітету Каховської міської ради”, міська рада





ВИРІШИЛА:





1. Надати дозвіл громадянину Хащівському Віктору Семеновичу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, для обслуговування нежитлового приміщення - зерноскладу, за рахунок земель сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,0698 га, розташованої за адресою: Херсонська область, Каховський район, с. Малокаховка, вул. Польова, 1.



2. Рекомендувати громадянину Хащівському В.С. замовити виготовлення документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в організації, яка має відповідний дозвіл (ліцензію) на виконання цих робіт, з урахуванням вимог Земельного кодексу України та державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою.



3. Виготовлений та погоджений у встановленому законом порядку проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки подати на розгляд та затвердження сесії міської ради, згідно чинного законодавства.



Дане рішення сесії Каховської міської ради дійсне протягом року з дати його прийняття.



4. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (Лобунько Г.П.).



5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва та благоустрою (Гончарова Т.С.).







Міський голова Віталій НЕМЕРЕЦЬ