ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

18

Дата реєстрації:

16.06.2021

Проголосовано:

24.06.2021 10:28:56

Автор:

Соколенко Віктор Васильович, начальник відділу комунального майна та землі

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    13

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 18



Розглянувши клопотання голови правління ОСББ “БХ-11” від 27.05.2021 р., відповідно до ст. 382 Цивільного кодексу України, Постанови Кабінету Міністрів України від 20.04.2016 року №301, керуючись п.п. 1) п. а) ст. 30, ч. 5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада





ВИРІШИЛА:



      1. Провести списання багатоквартирного житлового будинку за адресою: м. Каховка, вул. Богдана Хмельницького 11 з балансового обліку Комунального підприємства “Каховська керуюча компанія” Каховської міської ради у відповідності та у порядку, передбаченому Постановою Кабінету Міністрів України від 20.04.2016 року №301 “Про затвердження Порядку списання з балансу багатоквартирних будинків”.



2. Затвердити склад комісії для списання багатоквартирних житлових будинків з балансу Комунального підприємства “Каховська керуюча компанія” Каховської міської ради згідно з додатком.



2.1. Складу комісії провести огляд будинків перед списанням з метою фіксації технічного стану багатоквартирного житлового будинку.



2.2. За результатами роботи комісії скласти та затвердити акти про списання багатоквартирних житлових будинків з балансу комунального підприємства “Каховська керуюча компанія” Каховської міської ради за встановленою формою.



3. У разі коли у списаному багатоквартирному житловому будинку окремі квартири та/або нежитлові приміщення не перебувають у приватній власності та право державної чи комунальної власності на них не зареєстроване, такі квартири та/або нежитлові приміщення приймаються на баланс комунального підприємства “Каховська керуюча компанія” Каховської міської ради, а право власності на них реєструється в установленому законом порядку.









4. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (Лобунько Г.П.).



5. Контроль за виконанням покласти на депутатську комісію з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту (Особа О.)







Міський голова Віталій НЕМЕРЕЦЬ





Додаток



до рішення міської ради



________ ______





Склад комісії для списання багатоквартирних будинків з балансу комунального підприємства “Каховська керуюча компанія”






















Голова комісії



- керівник комунального підприємства “Каховська керуюча компанія”;







Члени комісії:





- головний бухгалтер комунального підприємства “Каховська керуюча компанія”;



- інженер з організації експлуатації та ремонту комунального підприємства “Каховська керуюча компанія”;



- майстер виробництва комунального підприємства “Каховська керуюча компанія”;



- голова правління ОСББ;(за згодою)










Заступник міського голови з



питань діяльності виконавчих органі ради Г.П.Лобунько