ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

17

Дата реєстрації:

16.06.2021

Проголосовано:

24.06.2021 10:28:17

Автор:

Соколенко Віктор Васильович, начальник відділу комунального майна та землі

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    13

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 17



Розглянувши заяви власників квартир житлового будинку, що розташований за адресою: м. Каховка, вулиця Затишна, будинок 20, на підставі листа КП “Каховська керуюча компанія” від 18.05.2021р. № 01-02/184, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 20.04.2016 року № 301 “Про затвердження Порядку списання з балансу багатоквартирних будинків”, Порядку зняття з балансу комунальних підприємств одно-двоповерхових житлових будинків, у яких приватизоване або викуплене житло та передачі його у власність громадян, затвердженого рішенням сесії міської ради від 28.11.2013р. № 906/48, керуючись ст. 26, пп. 1) п. а) ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада





ВИРІШИЛА:





1. Надати Комунальному підприємству “Каховська керуюча компанія” Каховської міської ради згоду на списання з балансу житлового будинку, що розташований за адресою: 74800 Херсонська область, місто Каховка, вулиця Затишна, будинок 20.



2. Комунальному підприємству “Каховська керуюча компанія” Каховської міської ради списати з балансу житловий будинок у відповідності з пунктом 1 цього рішення.



3. Затвердити склад комісії для списання житлового будинку з балансу комунального підприємства “Каховська керуюча компанія” Каховської міської ради згідно з додатком.



3.1. Складу комісії провести огляд будинку перед списанням з метою фіксації технічного стану одноповерхового житлового будинку.



3.2. За результатами роботи комісії скласти та затвердити акт про списання одноповерхового житлового будинку з балансу Комунального підприємства “Каховська керуюча компанія” Каховської міської ради.



4. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (Лобунько Г.П.).



5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту (Особа О.Б.).







Міський голова Віталій НЕМЕРЕЦЬ





Додаток



до рішення міської ради



від_________№_______







Склад комісії для списання житлового будинку з балансу комунального підприємства “Каховська керуюча компанія” Каховської міської ради






















Голова комісії



- директор комунального підприємства “Каховська керуюча компанія”;







Члени комісії:





- головний бухгалтер комунального підприємства “Каховська керуюча компанія”;



- інженер з організації експлуатації та ремонту комунального підприємства “Каховська керуюча компанія”;



- майстер виробництва комунального підприємства “Каховська керуюча компанія”;



- власники приватизованого житла;(за згодою)