ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

7

Дата реєстрації:

16.06.2021

Проголосовано:

24.06.2021 10:14:58

Автор:

Кашулін Андрій Геннадійович, начальник відділу міського господарства, надзвичайних ситуацій, обліку житла

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    13

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 7



З метою задоволення потреб населення в частині надання безпечних та якісних послуг з благоустрою, відповідно до статті 292 Господарського кодексу України, Законів України «Про фінансовий лізинг» та «Про державну допомогу суб’єктам господарювання", керуючись статтями 25, 59, 60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада :





ВИРІШИЛА:





1. Дати дозвіл комунальному підприємству «Комунальне транспортне підприємство» Каховської міської ради на укладання договору фінансового лізингу з ПУБЛІЧНИМ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ АКЦІОНЕРНИМ БАНКОМ "УКРГАЗБАНК" для придбання портального сміттєзбірника із правом викупу, на таких умовах:



1.1. Предмет лізингу - портальний сміттєзбірник СБМ -301 на базі МАЗ - 437121.



1.2. Строк лізингу - до 60 місяців.



1.3. Загальна вартість предмета лізингу - не більше 1 303 870 грн.



1.4. Авансовий платіж - не більше 20% від вартості предмету лізингу з ПДВ.



1.5. Відсоткова ставка – не більше 9,5 %, разова комісія – не більше 1 % від суми фінансового лізингу, щомісячна комісія від залишкової суми заборгованості – 5% річних, яка сплачується тільки в разі неотриманням від Міністерства фінансів Республіки Білорусь компенсації частини відсоткової ставки.



1.6. Погашення лізингових платежів - згідно з графіком платежів.



1.7. Страхування КАСКО – не більше - 2,04 %.



2. Уповноважити директора комунального підприємства "Комунальне транспортне підприємство" Каховської міської ради (Литвиненко О.В.) підписати в установленому законодавством порядку договір фінансового лізингу, тристоронній договір купівлі продажу предмету лізингу та інші документи для оформлення цього договору, відповідно до чинного законодавства.



3. Дозволити комунальному підприємству "Комунальне транспортне підприємство" Каховської міської ради здійснювати витрати, пов’язані з ремонтом та обслуговуванням предмета лізингу, згідно з вимогами чинного законодавства та умовами договору фінансового лізингу.



4. Зобов’язати комунальне підприємство "Комунальне транспортне підприємство" Каховської міської ради після виплати платежів, передбачених договором фінансового лізингу, виконати дії щодо державної реєстрації транспортного засобу, який є предметом фінансового лізингу.



5. Фінансовому управлінню Каховської міської ради передбачити в міському бюджеті на 2021 - 2026 роки забезпечення виконання зобов’язань комунального підприємства "Комунальне транспортне підприємство" Каховської міської ради перед ПУБЛІЧНИМ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ АКЦІОНЕРНИМ БАНКОМ "УКРГАЗБАНК" за договором фінансового лізингу, відповідно до його умов та згідно з вимогами чинного законодавства.

6. Відповідальність за виконання рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (Романенко Р.В.).



6. Контроль за виконанням рішення покласти на  постійну комісію міської ради з питань фінансів, бюджету, планування, соціально-економічного розвитку інвестицій, міжнародного співробітництва та підприємництва (Радченко О.В.) та постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту (Особа О.Б.).







Міський голова Віталій Немерець