ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXVIII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

14

Дата реєстрації:

27.06.2017

Проголосовано:

29.06.2017 15:22:01

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    19
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    15

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 14



Розглянувши детальний план території орієнтовною площею 0,110 га, розташованою за адресою: м. Каховка, Чаплинське шосе, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (станція технічного обслуговування, автомийка, кафе) , керуючись ст. 19, ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», пунктом 42 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сесія міської ради



                                                                                                                        ВИРІШИЛА :





 



1. Затвердити детальний план території орієнтовною площею 0,110 га по Чаплинське шосе, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (станція технічного обслуговування, автомийка, кафе) в м. Каховка, Херсонської області.

2. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кожем’якіна О.В.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань містобудування, земельних відносин та використання майна територіальної громади міста (Гончарова Т.С.).





Міський голова                                                                                                                              А.А. Дяченко