ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

X

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

46

Дата реєстрації:

21.04.2021

Проголосовано:

29.04.2021 10:21:40

Автор:

Івченко Олена Олегівна, головний спеціаліст відділу комунального майна та землі

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 46



Розглянувши лист Торгівельно-роздрібного об’єднання “Дніпро” Каховського Районного споживчого товариства, щодо внесення змін до рішення сесії Каховської міської ради 02.12.2020 року № 65/2 “Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), які знаходяться у постійному користуванні ТРО “Дніпро”, керуючись пунктом 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада





ВИРІШИЛА:





1. Пункт 1.4. рішення сесії Каховської міської ради від 02.12.2020 року № № 65/2 “Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), які знаходяться у постійному користуванні ТРО “Дніпро” слова та цифри: “пров. Кооперативний, 1 “В” замінити на слова та цифри: “вул. Кооперативна, 1 “В”.



Дане рішення сесії Каховської міської ради дійсне протягом року з дати його прийняття.



4. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (Лобунько Г.П.).



5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва та благоустрою (Гончарова Т.С.).







Міський голова Віталій Немерець