ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

VIII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

98

Дата реєстрації:

24.02.2021

Проголосовано:

25.02.2021 11:45:34

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    29
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 98



Розглянувши клопотання товариства з обмеженою відповідальністю “Бустан Агрикультура” від 08.02.2021 року щодо погодження технічних умов на приєднання до інженерних мереж (“Технічне обгрунтування щодо можливості приєднання до інженерних мереж існуючої системи зрошення від насосної станції № III на Головному Каховському магістральному каналі для підгрунтового крапельного зрошення площею 18,20 га”), технічні умови, розроблені ПП “Майстер” та подані матеріали, керуючись статтями 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада





ВИРІШИЛА:





1. Погодити Технічні умови № 1 на приєднання до інженерних мереж по робочому проєкту “Нове будівництво підгрунтового крапельного зрошення на орендованих землях ТОВ “Бустан Агрикультура” площею 18,20 га в адміністративних межах Каховської ТГ за межами с. Вільна Україна Херсонської області” згідно додатку № 1.



2. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (Лобунько Г.П.).



3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва та благоустрою (Гончарова Т.С.).







Міський голова Віталій НЕМЕРЕЦЬ